Raziskovalni projekti

Obvestila

Uživajte poletje, vrnemo se jeseni. Cool

Dogodki

Dogodki in aktivnosti

Center se ves čas trudi, da bi svoje pridobljeno znanje in izkušnje delil z drugimi, zato ni nič nenavadnega, da se obiski konferenc kar vrstijo, prav tako pa se redno udeležujemo delavnic in drugih strokovnih srečanj, občasno pa tudi pripravimo delavnice in okrogle mize, na katerih se izmenjujejo znanja in razvijajo nove ideje.

Še prav poseben pomen imajo tu že omenjene konferece, med katere lahko štejemo takšne, ki smo jih organizirali v okviru Centra za ekonomijo transporta, ter takšne, ki smo se jih samo udeležili ter na njih predstavili naše aktualne raziskave, dognanja in sodobne tehnološke rešitve.

V nadaljevanju so tako ločeno predstavljene konference, pri katerih smo samo sodelovali, ter konference, ki smo jih organizirali, prav tako pa boste lahko našli tudi določena gradiva in predstavitve, ki so bile predstavljene v okviru konferenc. Posebej smo podali tudi tako imenovani "clipping", s katerim želimo pokazati, da smo dejavni ne le na projektih evropskih in nacionalnih razsežnosti, ampak da smo dejavni tudi na slovenskem trgu in se posledično pojavljamo tudi v medijih.

Povezave do:

Prijava uporabnika